Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Tropical Merge

Vurdering:
8.8
(43,190 stemmer)
Utvikler:
Clever Apps
Løslatt:
november 2021
Sist oppdatert:
april 2024
Teknologi:
HTML5
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:

Tropical Merge er et sammenslåingsspill der du bygger et tropisk paradis. Match ulike ressurser i grupper på 3 for å skape nye gjenstander. Begynn å bygge den perfekte tropiske øya ved å fullføre oppdrag og matche hundrevis av objekter!

Slik spiller du

Bygg ditt tropiske paradis

Tropical Merge har ulike eksotiske gjenstander som du kan kombinere med andre objekter i grupper på 3. Når du slår sammen disse 3 ingrediensene, skaper du en helt ny gjenstand. Denne gjenstanden kan også kombineres med 2 andre for å oppgradere ytterligere. Hver oppgradering blir mer verdifull jo mer du bygger ditt tropiske paradis!

Utforsk og utvid til nye områder

Tjen amuletter og gå opp i nivå for å låse opp flere områder og utvide øya di. Jo flere områder du åpner, jo større frihet får du til å slå sammen og bygge til du har skapt det perfekte, utopiske øysamfunnet. Det er mange sjeldne og låsbare gjenstander spredt rundt på kartet som du kan oppdage i løpet av eventyret ditt.

Fullfør oppdrag

Det er kjempegøy å slå sammen og oppdage nye gjenstander, og mange av dem er en del av oppdrag som belønner deg for å bygge nye objekter. Det er så mange oppdrag å holde deg hektet, og daglige oppdrag sørger for at du kommer tilbake for nye utfordringer!

Flere spill som dette

Hvis du ikke kan slutte å slå sammen og vil ha mer, kan du sjekke ut Mergest Kingdom fra samme utvikler. Andre populære titler inkluderer Tower Swap og Little Alchemy 2. Utforsk våre sammenslåingsspill for mer.

Utgivelsesdato

  • November 2021 (HTML5)
  • Desember 2021 (Android og iOS)

Utvikler

Clever Apps har utviklet dette spillet.

Plattformer

  • Nettleser (datamaskin og mobil)
  • Android
  • iOS

Sist oppdatert

Apr 11, 2024

Spillvideo

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse