Logo CrazyGames

Vex 3

Vurdering:
9.1
(167,698 stemmer)
Løslatt:
august 2014
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Vex 3 er det tredje plattformspillet i Vex-serien. Spillet er fullt av vendinger, med en labyrint av dødelige enheter og feller å navigere på hvert nivå. Unngå de snurrende bladene, piggene og fellene for å komme deg til neste akt!

Slik spiller du Vex 3

For å spille gjennom og komme videre i Vex 3, må du nå slutten av hver akt. Det betyr å unngå de dødelige fellene og enhetene som er spredt rundt hvert nivå. Når du blir offer for en av disse dødelige innretningene, blir du sendt tilbake til nærmeste kontrollpunkt. Derfra må du finne ut hvordan du kan overvinne hindringen som gir deg problemer.

Vex 3 nivåer

Det er 10 vanlige nivåer å jobbe gjennom. Som du kan forestille deg, blir det vanskeligere. Labyrinten blir mer kompleks og fellene mer utfordrende. Hvis du er en bestemt spiller, finnes det også 9 utfordringsnivåer. Disse vil gi deg et velfortjent "Hardcore"-trofé.

Trofeer

Hvis det ikke er nok å komme seg ut av nivået i live, er det flere prestasjoner som får deg til å føle deg fullendt. Du kan tjene kule trofeer for å fullføre et nivå perfekt uten å dø, eller dø for mye. Så er det Hardcore-prestasjonene. Disse prestasjonene inkluderer skjulte stjerner spredt rundt hvert nivå, i tillegg til de ekstra 9 utfordringsnivåene.

Vex-serien

Vex er en av de mest populære stickman-puslespillene. Mekanikken i Vex-serien minner om den notorisk vanskelige N-spillserien, som oppsto i 2004.

Det originale Vex var et Flash-spill som ble utgitt i 2013. Vex 4 er det siste tilskuddet til Vex-spillserien, med Vex 5 forventet å bli utgitt i fremtiden.

Stickman-spill

Det finnes flere stickman-spill, hvorav mange har overlevelses- og puslespillelementer som Vex 3. Hvis du leter etter det nyeste spillet i Vex-serien, sjekk ut Vex 6. Det har utmerkede nye funksjoner som skins og daglige bonusnivåer. Et annet spill å sjekke ut er Swingin' 2 hvor du må overvinne dødelige hindringer mens du svinger gjennom luften.

Funksjoner

  • Utfordrende, men vanedannende spill
  • En rekke gåter å navigere gjennom
  • Bonusnivåer og prestasjoner for fremgangen din
  • 10 standardnivåer og 9 ekstra utfordringsnivåer

Utvikler

Vex 3 er et spill av Amazing Adam, akkurat som dets fantastiske oppfølger, Vex 4.

Utgivelsesdato

August 2014

Ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg spille Vex 3 uten Flash Player?

Du kan spille Vex 3 i HTML5 på CrazyGames.

Er Vex 3 vanskelig?

Vex 3 er et utfordrende spill som tester dine problemløsningsevner, så vel som din dømmekraft og reflekser.

Hvor kan jeg spille det nyeste Vex-spillet?

Du kan spille det nyeste Vex-spillet på CrazyGames. Det nyeste Vex-spillet i CrazyGames er Vex 4, med Vex 5 forventet å bli utgitt i fremtiden.

Når ble Vex 3 utgitt?

Vex 3 ble utgitt i august 2014.

Instruksjon

Bruk piltastene eller WASD for å bevege deg. Hopp fra side til side for å klatre opp vegger. Spill nye baner ved å stå på en baneblokk og trykke ned piltasten. Lille blokker er skjøre og vil falle ned hvis du tråkker på dem. Oransje blokker er sprettene og funker bra hvis du vil hoppe høyt opp i lufta. Spillet har mange checkpoints, så du kan alltids starte fra den siste når du dør.

Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse