Logo CrazyGames
164,965
rangeringer
9.1

Vex 3 er det tredje plattformspillet i Vex serien. Spillet er fullt av svinger og vendinger, med en labyrint av dødelige feller å navigere på hver bane. Unngå roterende kniver, pigger og feller for å komme til neste bane!

Hvordan spille Vex 3

For å gå videre på Vex 3, må du nå slutten av hver bane. Det betyr å unngå de dødelige fellene som er spredt rundt hvert nivå. Når du blir offer for en av disse dødelige mekanismene, blir du sendt tilbake til nærmeste checkpoint. Derfra må du finne ut hvordan du kan overvinne hindringen som forårsaker problemer.

Baner på Vex 3

Det er 10 vanlige baner å jobbe deg gjennom. Som du kan forestille deg, blir det vanskeligere for hver bane. Labyrinten blir mer kompleks og feller blir mer utfordrende. Hvis du er en bestemt spiller, er det også 9 utfordrings baner. Disse vil gi deg et velfortjent "Hardcore" pokal.

Troféer

Hvis det ikke er nok å klare banen, er det flere prestasjoner som du kan skaffe. Du kan tjene kule trofeer for å fullføre en bane perfekt uten å dø eller dø alt for mye. Så er det Hardcore prestasjonen. Disse prestasjonene inkluderer skjulte stjerner spredt rundt hver bane, i tillegg til de 9 andre utfordrings banene.

Vex serien

Vex er et av de mest populære stickman puslespillene. Mekanikken i Vex serien minner om det notorisk vanskelige N spillserien, som oppsto i 2004.

Den opprinnelige Vex var et Flash spill utgitt i 2013. Vex 4 er det siste tilskuddet til Vex spillserien, med Vex 5 som forventes utgitt en gang i framtiden.

Stickman spill

Det finnes flere stickman spill, mange har overlevelse og puslespillelementer som Vex 3.

Swingin '2 - overvinne dødelige hindringer mens du svinger deg gjennom luften.

Stick Running - løp uendelig som en stickman og unngå hindringene.

Funksjoner

  • Utfordrende, men avhengighetsskapende
  • En rekke oppgaver å navigere gjennom
  • Bonusnivåer og prestasjoner for din fremgang
  • 10 standardnivåer og 9 ekstra utfordringshandlinger

Utvikler

Vex 3 er et spill av Amazing Adam, akkurat som spillene som kom før, Vex og Vex 2 og den fantastiske oppfølgeren, Vex 4.

Utgivelsesdato

August 2014

FAQ

Hvor kan jeg spille Vex 3 uten Flash Player?

Du kan spille Vex 3 i HTML5 på CrazyGames.

Er Vex 3 vanskelig?

Vex 3 er et utfordrende spill som tester dine problemløsningsevner, men også din dømmekraft og reflekser.

Hvor kan jeg spille det siste Vex spillet?

Du kan spille det siste Vex på CrazyGames. Det nyeste Vex spillet på CrazyGames er Vex 4, med Vex 5 forventet en gang i framtiden.

Når ble Vex 3 utgitt?

Vex 3 ble utgitt i august 2014.

Instruksjon

Bruk piltastene eller WASD for å bevege deg. Hopp fra side til side for å klatre opp vegger. Spill nye baner ved å stå på en baneblokk og trykke ned piltasten. Lille blokker er skjøre og vil falle ned hvis du tråkker på dem. Oransje blokker er sprettene og funker bra hvis du vil hoppe høyt opp i lufta. Spillet har mange checkpoints, så du kan alltids starte fra den siste når du dør.

Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse