Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Vex 3

Vurdering:
9.1
(175,559 stemmer)
Løslatt:
august 2014
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Vex 3 er det tredje plattformspillet i Vex-serien. Spillet er fullt av vendinger og svinger, med en labyrint av dødelige innretninger og feller å manøvrere gjennom på hvert nivå. Unngå de snurrende knivene, piggene og fellene for å komme deg videre til neste act!

Hvordan spille Vex 3

For å spille og gå videre på Vex 3, må du nå slutten av hver act. Det betyr å unngå de dødelige fellene og innretningene som er spredt rundt på hvert nivå. Når du blir offer for en av disse dødelige innretningene, blir du sendt tilbake til nærmeste kontrollpunkt. Derfra må du finne ut hvordan du skal overvinne hindringen som gjør det vanskelig for deg.

Vex 3 acts

Det er 10 vanlige acts å jobbe deg gjennom. Som du kan tenke deg, blir det vanskeligere. Labyrinten blir mer kompleks og fellene mer utfordrende. Hvis du er en bestemt spiller, finnes det også 9 utfordrende acts. Disse vil gi deg en velfortjent "Hardcore"-trofé.

Trofeer

Hvis det ikke er nok å klare å komme deg ut av nivået i live, finnes det flere prestasjoner som vil få deg til å føle deg oppnådd. Du kan tjene kule trofeer for å fullføre en act perfekt uten å dø, eller å dø for mye. Deretter er det Hardcore-prestasjonene. Disse prestasjonene inkluderer skjulte stjerner utover hvert nivå, samt de ytterligere 9 utfordrende acts.

Vex-serien

Vex er ett av de mest populære stickman-puslespillene. Mekanikken i Vex-serien minner om det beryktede vanskelige N-spillserien, som oppstod i 2004.

Det opprinnelige Vex-spillet var et Flash-spill lansert i 2013. Vex 4 er det siste tilskuddet til Vex-spillserien, hvor Vex 5 forventes å bli utgitt i fremtiden.

Stickman-spill

Det finnes flere stickman-spill, hvorav mange har overlevelseselementer og pusleaspekter som Vex 3. Hvis du er ute etter det nyeste spillet i Vex-serien, må du sjekke ut Vex 6. Det har utmerkede nye funksjoner som skins og daglige bonussnivåer. Et annet spill å sjekke ut er Swingin' 2 hvor du må overvinne dødelige hindringer mens du svinger deg gjennom luften.

Funksjoner

  • Utfordrende, men avhengighetsskapende spillopplevelse
  • Et utvalg av gåter å navigere gjennom
  • Bonussnivåer og prestasjoner for din fremdrift
  • 10 standardnivåer og 9 ekstra utfordrende acts

Utvikler

Vex 3 er et spill laget av Amazing Adam, akkurat som den fantastiske oppfølgeren Vex 4.

Utgivelsesdato

August 2014

Instruksjon

Bruk piltastene eller WASD for å bevege deg. Hopp fra side til side for å klatre opp vegger. Spill nye baner ved å stå på en baneblokk og trykke ned piltasten. Lille blokker er skjøre og vil falle ned hvis du tråkker på dem. Oransje blokker er sprettene og funker bra hvis du vil hoppe høyt opp i lufta. Spillet har mange checkpoints, så du kan alltids starte fra den siste når du dør.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse