12,423
rangeringer
8.9

Vex 6 er det sjette plattformspillet i Vex-serien. Det er flere nye funksjoner og utfordringer i Vex 6. Akkurat som tidligere navigerer du gjennom en rekke vanskelige feller og hindringer for å komme til slutten av hvert nivå!

Slik spiller du Vex 6

Overlev de dødelige fellene

Som de forrige Vex-spillene, vil du gjentatte ganger bli kuttet, most og delt i biter av forskjellige dødelige innretninger. Den eneste måten å bli bedre og minimere dødsfall på er å fortsette å spille til du har mestret teknikken og kjenner timingen perfekt.

Tjen bonuser for dyktig spill

Det er forskjellige bonuser innebygd i Vex 6. Hvert nivå har 3 mål som inkluderer å lage et visst antall mynter og fullføre nivået uten å dø. Det er også et daglig bonusnivå med ulike rom og daglige oppgaver å gjøre.

Oppgrader Vex-mannen din

Du kan bruke dine dyrebare Vex-mynter og bonusstjerner til å kjøpe funky nye utseender til Vex-karakteren din. Det er en rekke fantastiske kostymer av ulik sjeldenhet som du kan låse opp i butikken.

Flere spill som dette

Hvis du liker forvirrende plattformspillere som Vex, sjekk ut Fireboy og Watergirl 6, eller noen tidligere titler i Vex-serien. Det er mange flere actionfylte spill i vår plattformspill seksjon.

Funksjoner

  • Overlev vanskelige feller og hindringer
  • Lås opp nye skins til karakteren din
  • Daglige utfordringer og bonusnivå
  • Spill i fullskjerm gratis

Utgivelsesdato

oktober 2021

Utvikler

Amazing Adam utviklet dette spillet.

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Gjennomgangsvideo

Kontroller

  • AD eller høyre/venstre piltast for å bevege deg
  • W eller pil opp for å hoppe
  • S eller pil ned for å huke ned (gjøre en handling)
Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse