Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Flammegutt og Vannjente Spill

Flammegutt og vannjente er den ultimate serien for ild-og-vann flerspillerspill. Bla gjennom denne listen for de nyeste utgivelsene i flammegutt og vannjente-spillene.

Eventyr

Flammegutt og Vannjente-spillene inneholder spennende gåter som kan løses i samarbeid med en annen spiller. Disse utfordringene kan være alt fra laserstråler til slim-dammer og fastlåste dører. Ny mekanikk og nye gåter gir spenning til hver nye utgivelse i serien.

Den opprinnelige Fireboy and Watergirl 1 var en utrolig suksess og startet en spillserie som fortsatte å øke i popularitet. Hvert påfølgende spill har et tempeltema som gjør kreativ bruk av elementene som lys, is, og krystaller.

Det nyeste Fireboy og Watergirl-spillet er det mest ambisiøse til nå, og inkluderer elementer fra alle de tidligere spillene i serien. Det har allerede blitt utrolig populært!

Karakterer

Både Flammegutt og Vannjente er karakterer med styrker og svakheter som komplementeres perfekt av hverandre. Noen ganger vil Flammegutt måtte ta ledelsen i å løse gåter, og andre ganger vil Vannjente være den beste for oppgaven.

Flammegutt

Flammegutt kan gå i brann og samle de røde diamantene. Han er også litt sterkere enn Vannjente. Hans svakheter er vann og grønne stemninger.

Vannjente

Vannjente kan trygt gå på vannet og samle blå diamanter. Hun er også veldig smidig. Vannjente sine svakheter er flammehav og den grønne stemningen.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Flammegutt og Vannjente Spill?

 1. Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple
 2. Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales
 3. Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple
 4. Fireboy and Watergirl 4: Crystal Temple
 5. Fireboy and Watergirl 5: Elements
 6. Fireboy and Watergirl 2: Light Temple

Hva er den beste Flammegutt og Vannjente Spill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Fireboy and Watergirl 4: Crystal Temple
 2. Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple
 3. Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales
 4. Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple
 5. Fireboy and Watergirl 2: Light Temple

Hva er Flammegutt og Vannjente Spill?

Flammegutt og Vannjente er en populær serie to-spillerspill utviklet av Oslo Albet. Spillene inkluderer to karakterer med unike styrker og svakheter, slik at de må samarbeide for å bekjempe elementene. Hver nye utgivelse tar ild-og-vann-duoen på nye morsomme eventyr med kreative gåter og smarte mekanikker.


Kontroll den ultimate ild-og-vann-duoen gjennom gåtefulle samarbeidsnivå. Du kan spille hele samlingen med Flammegutt-og-Vannjente-spillene her!
Vis Mer