Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Oppgrader Spill

Idle-oppgraderingsspill

Oppgradering er en stor del av mange spill. Likevel er tomgangsspill bygget rundt oppgradering. Hvis du er avhengig av fremgang, er de et utmerket valg.

Sjekk ut Babel Tower og Doge Miner for den typen spill. Road Crash er også et tomgangsspill, men kombinerer på en unik måte tomgangselementer med racingspilling.

Racingspill

Hvis du er på utkikk etter mer fokus på racing, finnes det mange racingspill som krever at du oppgraderer kjøretøyet for å vinne vanskeligere løp. Ta asfalten i Burnout Drift og bygg den perfekte drifting-maskinen. Prøv lykken med å kjøre gjennom tett trafikk i Highway Racer og rust opp hjulene dine i forberedelse til flerspiller-racing.

Flere oppgraderingsspill

Noen spill har sammenslåing som en del av oppgraderingsprosessen, så sjekk ut sammenslåingsspillene hvis det er det du er ute etter. Hvis du liker å oppleve fremgang gjennom oppgraderinger og forbedringer, kan du bla gjennom samlingen for å finne et spill i din foretrukne sjanger, og begynne å spille!


Spill den beste online Oppgrader Spill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Bloxd.io og mye mer akkurat nå!
Vis Mer