Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Våpenspill

Hva er våpenspill?

Våpen er en viktig funksjon i mange spill-sjangre, fra tidlige kamp- og Flash-spill til moderne online FPS-, RPG-, og skytespill med våpen i dag.

Selv om det er mer et nøkkelelement i mange spill enn en sjanger, samler denne kategorien spill fra den store sjangersamlingen som deler denne enkle ingrediensen. Uansett om det er økser, balltre, armbrøster, bazookaer eller maskingevær - alle disse spillene har våpen i en eller flere av sine mange digitale former.

Hvor skal man begynne med våpenspill?

De mest rett frem våpenspillene innebærer at du kontrollerer en enkelt spiller og kjemper mot fiendestyrker ved hjelp av ett eller flere våpen. Det finnes mange online FPS-spill som Pixel Warfare, Bullet Force, og Krunker som lar deg spille med et arsenal av våpen i online kamper.

Bilkampens blodbad

Hvis du liker å ha våpen festet til en gokart, bør du sjekke ut Smash Karts for moro online kamp med gokarter, med en rekke våpen for å eliminere motstanderne dine. Du kan også glede deg over bilkamper med et utvalg vanlige og overladete biler i spillet Burnin' Rubber 5.

Enkle våpenspill

Det finnes mange moderne, avslappede spill som inneholder våpen. Ta en titt på CyberDino, Horde Killer og Stickman Counter Terror Strike for flere avslappende spillopplevelser!

Vi har knapt rukket å skrape overflaten når det gjelder spill som inneholder våpen - det er rett og slett for mange til å kunne dekke i denne beskrivelsen! Utforsk selv og prøv spillene for å finne ut hvilke du elsker å spille!


Spill den beste online Våpenspill gratis på CrazyGames, ingen nedlasting eller installasjon kreves. 🎮 Spill Shell Shockers og mye mer akkurat nå!
Vis Mer