Arkadespill

Klassiske arkadespill

Når du tenker på arkadespill, kan tanken påkalle fantasier som pinball-maskiner og andre gamle klassikere. Space Invaders, for eksempel er en tittel som revolusjonerte markedet. Space Invaders er fra arkadespillets gyldne tidsalder, slutten av 1970-tallet - begynnelsen av 1980-tallet.

Gjenopplev de nostalgiske lydene og bildene fra denne epoken ved å spille de originale Space Invaders , eller ved å bla gjennom vårt utvalg av Asteroids-spill og Pac-Man-spill . Disse seksjonene inneholder de originale versjonene av spillet, men også en rekke spill med en unik vri på originalen for både unge og eldre spillere.

Moderne arkadespill

For et yngre publikum kan gullalderen virke som gammel historie. I disse dager er arkade ganske enkelt en sjanger av spill med intuitive kontroller, raskt gameplay og økende vanskeligheter. Det er mange nye spill i dag som passer til denne beskrivelsen, hvorav mange du kan spille her i nettleseren din.

Fireboy og Watergirl 5 er et utmerket eksempel på en spill som inkluderer arkademekanikk med moderne samarbeidsløsing og puslespill. Så er det svært populære løpespill , som innebærer å unngå hindringer mens du løper gjennom en rekke nivåer. < / p>

Retro-spill

På begynnelsen av 1990-tallet så arkadespill en oppblomstring med utgivelsen av Street Fighter 2. En rekke populære spill med ikoniske lydspor og vanedannende spill fulgte snart, nemlig i kamp- og racing sjangeren. Arkadespill var kult igjen. Noen minneverdige titler fra denne tiden inkluderer Tekken, Mortal Kombat og Ridge Racer.

Spill som ble popularisert på 1990-tallet på konsoller som NES og Sega Genesis, passet også til arkadesjangerformen. Du kan utforske NES-spill og Sega Genesis-klassikere som Road Rash og Sonic the Hedgehog her på CrazyGames.

Uansett hvilken arkadehall du ønsker å besøke, har CrazyGames deg kronologisk dekket. De fleste av spillene våre er i HTML5, et plattformat som fungerer i alle moderne nettlesere. Noen spill er også i Flash. Disse spillene kan spilles ganske enkelt ved å la Flash kjøre på en hvilken som helst side som ber deg om.


Ofte stilte spørsmål

Hva er den mest populære Arkadespill?

 1. Friday Night Funkin'
 2. We Become What We Behold
 3. Crazy Roll 3D
 4. Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple
 5. Square Bird
 6. Blob Opera
 7. Fireboy and Watergirl 5: Elements
 8. Pac Xon (Deluxe)
 9. Gold Digger FRVR
 10. 12 MiniBattles

Hva er den beste Arkadespill å spille på telefoner og nettbrett?

 1. Smarty Bubbles
 2. Gold Digger FRVR
 3. Google Feud
 4. Money Movers Maker
 5. Dr. Panda Farm

Hva er Arkadespill?

Arkade som en sjanger har alle de anerkjente arkade-klassikerne som Pac-Man, Asteroids og Space Invaders. Det har også utviklet seg til å omfatte moderne spill med estetikk og gameplay påvirket av klassiske arkadespill. Du kan spille en rekke arkadespill her på CrazyGames - ingen arkademaskin nødvendig.

Vi har samlet 1639 av de beste gratisspillene på entt arkadespill. Disse spillene inkluderer nettleserspill for både din datamaskin og mobilenhet, samt kjørespill-apper for Android og iOS telefoner og nettbrett. Her viser vi deg spillene 1-70, inkludert Friday Night Funkin', We Become What We Behold, Crazy Roll 3D, og mange andre gratisspill.
Vis Mer