Derby Crash 3

79,693
rangeringer
9.2

Derby Crash 3 - bli en elite demolition derby sjafør! Det tredje kapittelet i serien med de kjente rallybilene, Derby Crash. Den nye grafikken er nå mye mer realistisk takket være de veldig store banene med en åpen horisont der du kan kjøre deg gjennom de forskjellige side gatene og kjøre en mektig tank!

Som med tidligere versjoner av dette kjørespillet, får du frie tøyler til å utforske den vakre, åpne verdenen og teste dine kjøreferdigheter. Hovedmålet med demolition derbies er å knuse bilen din og forårsake kaos - det er akkurat dette du kan gjøre i dette fantastiske spillet!

Realistisk kjøring og håndtering

Dette spillet gir brukerne en realistisk kjøreopplevelse. Bilene ser flotte ut, og den åpne verdenen er detaljert og gjengitt i vakker 3D grafikk ved hjelp av Unity-spillmotoren. I tillegg til dette er kontrollene enkle å lære - bruk WASD-tastene for å kontrollere styring og akselerasjon, og musen for å endre kameravinkel.

For å bygge videre på disse realistiske kontrollene, bilene håndterer eksepsjonelt. Kjøringen er realistisk, bremsene og styringen føles ekte. Du kan også trekke ut noen fantastiske drifter og stunts når du blir vant til hvordan bilen håndteres.

Velg mellom en rekke episke kjøretøyer

Et annet strålende poeng om Derby Crash 3 er utvalget av kule kjøretøy du kan kjøre. Til å begynne med er det et utvalg av ultra-raske sportsbiler modellert etter moderne biler som Porscher og Ferrarier. I tillegg til dette kan du kjøre en fantastisk pansret boks og en stor stridsvogn komplett med en fungerende kanon!

Uansett hvilket kjøretøy du velger, kommer du til å ha det gøy når du kjører og utforsker hver centimeter av den enorme åpne verdenen. Husk at når du spiller, vil kjøretøyet ditt ta skade - du kan se slitasjen på overstellet og rammen. Vær forsiktig fordi kjøretøyet kan eksplodere!

Ha det gøy og forbedre ferdighetene dine i destruction derby i dag med den tredje delen av dette fantastiske kjørespillet!

Utgivelsesdato

Februar 2020

Utvikler

Derby Crash 3 er utviklet av Roberto Mulas aka Ciorbyn. Du bør også sjekke WrongWay, nok et fantastisk bilspill fra ham!

Plattform

nettleser

Gjennomgangsvideo

Kontroll

  • WASD eller piltastene = kjøre
  • Space = håndbrekk
  • Enter = snu tilbake
  • C = for å endre på kameraet
  • R = reparere
  • T = tids ramme
Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse