Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Goodgame Big Farm

Vurdering:
8.6
(38,628 stemmer)
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Goodgame Big Farm er en morsom gård management game . Administrer gård din og bli en vellykket bonne! Utvid og oppgrader for å indikere fremdriften. Plant avlinger og plei husdyr for kontanter for å dyrke gården din.

Goodgame Big Farm

Lev drømmen om en fredelig land å leve i. Start fra bunnen av og bygg opp gården din, gjør den pen og vær stedet for fersk husdyr og avlinger.

Landbruk er morsomt og terapeutisk, men du vil sannsynligvis ønske deg mer fremgang. Derfor kan du gå opp i nivå for mer avanserte strukturoppgraderinger, og konvertere din lille operasjon til et finjustert jordbruksimperium over tid. Fremgang, nivå opp og bli med i samfunnet for å holde deg engasjert.

Hvis du er glad i å bygge spill som lar deg styre og vokse en gård i et avslappende tempo, er Goodgame Big Farm et ypperlig, lekende jordbruksspill som kan være spillet du leter etter deg.

Landbruksvarer

Landbruksvarer sikrer at du har en jevn kontantstrøm, som du deretter kan bruke til å oppgradere gården din. Alt du har i overkant kan selges.

Du kan oppdra høns, kyr og griser og deretter selge følgende produkter over hele verden. Realistiske produksjonssykluser betyr at du må vente forskjellige tider avhengig av varene du produserer, men du trenger ikke å sitte og vente. For eksempel kan du jobbe med utviklingen av gården din mens du venter på egg, og deretter bruke dem til å lage deilige paier!

Bygninger

I Goodgame Big Farm er det over 45 bygninger og oppgraderingsnivåer du kan gi for gården din og bruke til å utvide. Hvert nivå forbedrer strukturen i en bygning for å indikere veksten på gården din! Noen bygninger inkluderer vindmøller, kyllingkupp og en silo. Videre kan du bruke pengene du genererer til å lage vakre dekorasjoner som fontener og planter rundt gården din.

Samfunn

Bli med på arrangementer som lar deg bygge på øyer langt borte, eller bli med på oppdrag for å konkurrere med andre bønder. Goodgame har et blomstrende samfunn med over 35 millioner spillere over hele verden. Du kan samhandle og samarbeide med andre bønder og diskutere de ukentlige oppdateringene av nytt innhold!

Egenskaper

  • Avanserte gårdsdriftfunksjoner
  • Plant et bredt spekter av avlinger og frø
  • Lev av husdyr og selg overflødige varer på markedet
  • Dyrk gården din gjennom utvidelse av land og en rekke oppgraderinger
  • Lag driftsbygninger og bygg dekorasjoner

Utvikler

Goodgame Studios er utvikleren av Goodgame Big Farm. Dette utviklingsteamet har produsert en rekke online spill som Legends of Honor og Goodgame Empire .

Kontroller

  • Venstreklikk for å samhandle med objekter og menyelementer
Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse