Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Tic Tac Toe Online

Vurdering:
7.9
(116,465 stemmer)
Utvikler:
Code This Lab
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Here is the improved description:

Spill Tic Tac Toe online - det klassiske spillet med kryss og bolle. Du kan spille Tic Tac Toe gratis online mot andre spillere, datamaskinen eller en venn i lokal flerspillermodus.

Hvordan spille Tic Tac Toe

Strategien er den samme uansett om du er en null eller et kryss. Få tre på rad for å vinne spillet, og hindre motstanderen fra å gjøre det samme. Det finnes et grunnleggende nivå av strategi som passer for spillere i alle aldre.

I denne versjonen av Tic Tac Toe kan du spille flerspillerspill på nettet her, eller lokale spill mot datamaskinen eller en venn.

Velg riktig vanskelighetsgrad

Tic Tac Toe spilles tradisjonelt på et 3x3-brett. I Tic Tac Toe Online kan du utvide til et 5x5- eller 7x7-brett for større utfordringer og spennende spill! På disse større brettene må du matche 4 på rad i stedet for 3, noe som endrer spillet helt.

Spill flerspiller online

Muligheten til å spille Tic Tac Toe online med flere spillere er fantastisk. Det finnes to moduser å velge mellom - rask matching eller lag en kamp. Hvis du velger rask matching, blir du automatisk satt opp i et tilfeldig spill med en annen Tic Tac Toe Online-spiller. Du kan kjempe mot dem og spille om kamper så ofte du vil.

Flere klassiske spill

Tic Tac Toe er en klassiker som passer for hele familien. Det er enkelt, og du kan spille det hvor som helst med et ark papir og en penn. Ta en titt på flere favorittspill for familien i brettspillseksjonen vår. Du kan også spille Rummikub, Uno, Connect 4, Ludo og mange flere morsomme og gratis brettspill.

Utgivelsesdato

Oktober 2018

Utvikler

Tic-Tac-Toe er utviklet av Code This Lab.

Plattform

Nettleser (datamaskin og mobil)

Spillvideo

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse