Logo CrazyGames

Tic Tac Toe Online

Vurdering:
8.3
(52,745 stemmer)
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Spill Tic Tac Toe online - det klassiske spillet med kryss og nuller. Du kan spille Tic Tac Toe gratis online mot andre spillere, datamaskinen eller en venn i lokal flerspiller.

Slik spiller du Tic Tac Toe

Strategien er den samme uansett om du er en kryss eller null. Match 3 på rad for å vinne spillet, og blokker motstanderen din fra å gjøre det samme. Det er et grunnleggende nivå av strategi som passer for spillere i alle aldre.

I denne versjonen av Tic Tac Toe kan du spille online flerspillerspill, eller lokale spill mot datamaskinen eller en venn.

Still inn riktig vanskelighetsnivå

Tic Tac Toe spilles tradisjonelt på en 3 x 3-rute. I Tic Tac Toe Online kan du utvide spillefeltet til en størrelse av 5 x 5 eller 7 x 7 ruter for å øke utfordringen og få spennende spill! På disse større rutestørrelsene må du matche 4 på rad for å vinne spillet, noe som endrer spillet helt.

Spill flerspiller online

Det online flerspiller-alternativet for Tic Tac Toe er fantastisk. Det finnes to moduser å velge mellom - rask kamp eller opprett en kamp. Hvis du velger en rask kamp, settes du automatisk i et tilfeldig spill med en annen Tic Tac Toe Online-spiller. Du kan kjempe mot dem og spille omkamp så ofte du ønsker.

Flere klassiske spill

Tic Tac Toe er en familieklassiker. Det er enkelt å spille, og du kan spille det hvor som helst med et ark og en penn. Sjekk ut flere familiefavoritter i vår seksjon for brettspill. Du kan spille Guess Who, Uno, Fire på rad, Ludo og mange flere morsomme gratis brettspill.

Utgivelsesdato

Oktober 2018

Utvikler

Tic-Tac-Toe er utviklet av Code This Lab.

Plattform

Nettleser (desktop og mobil)

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse