Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Papa's Bakeria

Vurdering:
9.0
(22,079 stemmer)
Løslatt:
mars 2016
Plattform:
Browser (desktop-only)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Papa er tilbake med en helt ny kakebutikk - Papa's Bakeria! Som nyansatt baker er oppgaven din å bake forskjellige utsøkte bakevarer til kundene. Velg en karakter og sett i gang! I Papa's Bakeria kan du også lage din egen karakter.

Slik spiller du

Fyll, bak og dekorer etter ønske

Du ønsket å få drømmejobben din, men dessverre ble butikken stengt og du måtte ta jobb hos Papa Louies nye Bakeria på Whiskfield Mall.

Brett opp ermene og forbered deg på å brenne deg litt når du lærer grunnleggende ferdigheter ved å betjene noen kunder under pappas oppsyn. Etter hvert blir du Bakeria Boss og kan ta de perfekte paiene ut av ovnen for dine fornøyde kunder.

Administrer tiden din

Som i alle Papa's-spill, er det viktig å ha kontroll på tiden. Etter hvert som du utvikler deg, får du flere kunder med mer komplekse bestillinger, og du må balansere alle oppgavene godt for å holde kundene fornøyde! Pass på at du holder deg oppdatert på bestillingsstasjonen, byggestasjonen, bakestasjonen og toppstasjonen for å få best mulig poengsum.

Oppgrader bakeriet

Oppgraderinger vil også være til hjelp når ordrene begynner å strømme inn. Bruk pengene du har tjent til å kjøpe oppgraderinger til koke- og byggeprosessen. Det finnes også ulike møbler til bestillingsstasjonen som skaper en hyggelig ventetid for dine kunder.

Funksjoner

  • Skap din egen karakter i karakterskaperverktøyet!
  • Bak en rekke deilige paier til kundene dine.
  • Gi dine kunder en feilfri opplevelse for å få de største tipsene
  • Oppgrader Bakeria for å gjøre bakingen enklere

Utgivelsesdato

Mars 2016

Utvikler

Papa's Bakeria er utviklet av Flipline Studios. Sjekk ut deres andre restaurantspill i Papa's games -seksjonen.

Plattform

Nettleser

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse