Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Papa's Donuteria

Vurdering:
8.8
(59,055 stemmer)
Løslatt:
juni 2014
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Papa's Donuteria er et avslappet restaurantspill der du lager deilige smultringer til kundene. Lær hvordan du ruller og skjærer deigen, steker den, og server smultringene med en rekke søte og smakfulle pålegg. Dagen blir bare travlere, så lær deg å jobbe raskt uten å ofre kvaliteten!

Hvordan spille Papa's Donuteria

Skjær og rull deigen

Papa Louie har sympatisert med deg, en stakkars gutt/jente som leter etter sin første jobb, og har gitt deg sjansen til sin Donuteria. Han vil lære deg grunnleggende om smultringproduksjonen, starter med å rulle og skjære deigen i perfekte sirkler. Stek den nødvendige mengden smultringer til de når den første linjen, snu dem og stek den andre siden til de er ferdige.

Dekk smultringene og tilsett pålegg

Neste steg i smultringproduksjonen er dypping og dekking. For å legge til det første laget med deilig smak, dyppes smultringene i forskjellige glasurer og sukkerdekninger, og etterfylles der det er ønsket av kundene.

Deretter er det på tilleggstasjonen! Der finner du alle toppings som gjør Papa's Donuts til de beste du kan kjøpe. Vær så nøyaktig som mulig for å få den høyeste tilfredsheten fra kundene!

Kos deg i din fritid

Etter hvert skift får du 3 sjanser til å spille en av de ulike minispillene. Du kan spille Papa's Raceria eller mange andre morsomme småspill. Hvis du lykkes, vil du bli belønnet med noe som hjelper deg i spillet. Du kan også bruke tipsene dine til å kjøpe nye ting for restauranten.

Pynt smultringbutikken

Dekorative elementer som bord og plakater hjelper til med å forbedre ventetiden for kundene, mens oppgraderinger av utstyr kan gjøre matlagingen enklere og raskere. Etter hvert vil butikken være fullt utstyrt med nye møbler, gulv, vegger - alt du kan tenke deg. Men du må tjene dem først!

Funksjoner

  • Velg en karakter eller lag din egen
  • Lag forskjellige smultringer fra bunnen av!
  • Kos deg med ulike minispill etter hvert skift
  • Oppgrader Papa's Donuteria med de fineste møblene

Utgivelsesdato

  • Juni 2014 (Flash)
  • Juni 2019 (Android og iOS)

Utvikler

Papa's Donuteria er utviklet av Flipline Studios. De har mange flere Papa's-spill du kan spille gratis. To andre populære valg er Papa's Wingeria og Papa's Hotdoggeria.

Plattform

  • Nettleser (datamaskin og mobil)
  • Android
  • iOS

Flere spill som dette

Hvis du likte dette spillet, kan du utforske vårt utvalg av avslappede spill, der du vil finne populære spill som Dumb Ways to Die eller Little Alchemy. Et annet morsomt spill for å teste presisjonen din er World's Hardest Game.

Spillvideo

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse