Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Papa's Donuteria

Vurdering:
8.8
(48,239 stemmer)
Løslatt:
juni 2014
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Papa's Donuteria er et uformelt restaurantspill der du lager deilige smultringer til kundene. Lær hvordan du ruller og skjærer deigen, steker den, og serverer smultringene med en rekke søte og smakfulle pålegg. Dagene blir bare travlere, så lær å jobbe raskt uten å ofre kvaliteten!

Slik spiller du

Skjær og rull deigen

Papa Louie har tatt sympati med deg, en fattig gutt/jente på jakt etter sin første jobb, og gitt deg en sjanse på Donuteria. Han vil lære deg det grunnleggende om å lage smultringer, og starter med å rulle og skjære deigen i pene sirkler. Stek den nødvendige mengden smultringer til de når den første linjen, og snu dem deretter for å steke den andre siden til de er ferdige.

Strøk og tilsett pålegg

Det neste trinnet i donutopprettelse er beleggprosessen. Dypp smultringene i forskjellige glasurer og sukkerbelegg for å legge til det første laget med deilighet, og tilfør fyll til noen av smultringene der kunden har bedt om det.

Deretter går du til påleggsstasjonen! Her finner du alle påleggene som definerer Papa's Donuts som de beste pengene kan kjøpe. Vær så nøyaktig som mulig for å oppnå høyest mulig tilfredshet fra kundene!

Nyt de rolige timene dine

Etter hvert skift får du tre sjanser til å spille et av de forskjellige minispillene. Du kan spille Papa's Raceria eller en rekke morsomme småspill. Hvis du klarer utfordringen, får du en belønning som hjelper deg i spillet. Du kan også bruke tipsene dine til å kjøpe nye ting til restauranten.

Piff opp smultringbutikken

Dekorative gjenstander som bord og plakater bidrar til å redusere ventetiden for kundene, mens oppgraderinger av utstyret kan gjøre tilberedningsprosessen enklere og raskere. Etter hvert vil butikken være fullt utstyrt med nye møbler, gulv, vegger - alt som trengs. Men du må tjene dem først!

Funksjoner

  • Velg en karakter eller lag din egen
  • Lag forskjellige smultringer fra bunnen av!
  • Nyt å spille forskjellige minispill etter skift
  • Oppgrader Papa's Donuteria med de fineste møblene.

Utgivelsesdato

  • Juni 2014 (Flash)
  • Juni 2019 (Android og iOS)

Utvikler

Flipline Studios utviklet Papa's Donuteria. De har mange flere Papa's-spill du kan spille gratis. To andre populære valg er Papa's Wingeria og Papa's Hotdoggeria.

Plattform

  • Nettleser (stasjonær og mobil)
  • Android
  • iOS
Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse