Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Papas Cupcakeria

Vurdering:
8.9
(21,929 stemmer)
Løslatt:
oktober 2013
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Papa's Cupcakeria er et uformelt restaurant-spill hvor du jobber for Papa Louie og lager smakfulle cupcakes til kundene. Imponer kundene med dine dekorative kakeferdigheter og hold deg oppdatert på bestillingene, for de øker daglig. Hjelp Papa med å gjøre dette stedet til byens mest populære cupcake-etablissement!

Slik spiller du

Fra bilulykke til Cakeria

Papa Louie og Roy (fra Papa's Pizzeria) har laget en plan for å skaffe en ny ansatt til det nyåpnede Papa's Cupcakeria - ved å stanse deg så det fører til en bilulykke. I stedet for å kreve forsikring, tilbyr de deg et arbeid på under den lovbestemte minstelønnen. Det virker, og nå er du forpliktet til å betale av gjelden din ved å jobbe på Cupcakeria som James, Willow eller en spesiallaget personvogn.

Det er enkelt å lage en pen kake!

Begynn med å ta imot dine første bestillinger. Velg en pen kopp, ha i litt røre og bak den! Det ordentlige kunstverket skapes på byggestasjonen, hvor du nøye legger på forskjellige typer frosting før du avslutter med dryss og sauser. Sørg for at cupcakesene er så perfekte som mulig for å få den beste kundenerven.

Slapp av etter en dag med kakeproduksjon

Etter hvert som dagene går på Cupcakeria, glemmer du gradvis grunnen til at du endte opp her og blir hypnotisert av gleden ved å bake kaker og de 7 minispillene du elsker å spille etter hvert skift. Du får tre billetter til å spille, og hvis du vinner, blir du belønnet med noe som hjelper deg i spillet. Du kan også bruke tipsene dine til å kjøpe nye ting til restauranten.

Dekorér mer enn bare kaken

Dekorasjonsartikler som bord og plakater hjelper til med å redusere ventetiden for kundene, mens oppgraderinger av utstyret kan gjøre matlagingen enklere og raskere. Etter hvert vil Cupcakeria være helt klar med nye møbler, gulv, vegger - alt det som trengs for å imponere dine rastløse kunder.

Funksjoner

  • Spill som James eller Willow, eller lag din egen personlige figur.
  • Bland og bak kaker. Legg på toppings med presisjon for å oppnå perfeksjon.
  • Spill morsomme minispill for å låse opp gjenstander etter en hard dag på jobben.
  • Oppgrader Papa's Cakeria med de mest elegante møblene.

Utgivelsesdato

  • August 2013 (Flash)
  • November 2015 (Android og iOS)

Utvikler

Flipline Studios har utviklet Papa's Cupcakeria. Prøv noen av de andre spillene deres, som Papa's Donuteria og Papa's Scooperia!

Plattformer

  • Nettleser (datamaskin og mobil)
  • Android
  • iOS
Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse