Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Papa's Wingeria

Vurdering:
8.8
(34,362 stemmer)
Løslatt:
mai 2021
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Papa's Wingeria is a casual restaurant game where you cook delicious wings for customers. Learn to serve the perfect plate of wings and purchase upgrades to improve the customer experience. The days only get busier at Papa's Wingeria, so work fast to deliver all the orders on time!

Slik spiller du

Aksepter din plass i hakkeordenen

Ta... disse ødelagte vingene... og kast dem i frityrkokeren. Vi har kunder å betjene. Papa Louie har lurt deg til å jobbe på en av hans restauranter. Nå er du kontraktsmessig forpliktet til å steke velsmakende vinger for Papa's Wingeria. Han begynner med grunnleggende ferdigheter og du jobber deg opp derfra.

Tilsett en smakfull mengde saus

Stek ønsket mengde vinger til de når linjen. Legg vingene i wing-spinner 3000 og fyll på ønsket saus. Wingeria-gjester elsker forskjellige sauser, så det er viktig å time slikkingen og vingespinningen nøyaktig. Ingenting er verre enn å ikke ha nok saus.

Spre vingene dine

Den siste fasen. Spre vingene dine pent rundt tallerkenen og legg til alt det nødvendige ekstrautstyret! Noen kunder liker å overbevise seg selv om at det å ha noen selleristenger gjør det til et sunt måltid. Server det med mesterkokk-beskyttelse, men ikke bokstavelig talt. Det kan få deg i trøbbel.

Slapp av etter en dag i kyllingbutikken

Etter hver arbeidsdag får du 3 billetter for å spille et av de forskjellige minispillene. Du kan skyte på blink, fange burgere eller spille andre minispill. Hvis du lykkes med utfordringen, vil du bli belønnet med noe som vil hjelpe deg i spillet. Du kan også bruke tipsene dine til å kjøpe nye ting til restauranten.

Fra Wingeria til Bling-eria

Dekorative gjenstander som bord og plakater bidrar til å redusere ventetiden for kundene, mens oppgraderinger av utstyret kan gjøre tilberedningsprosessen enklere og raskere. Etter hvert vil butikkgulvet være fullstendig utstyrt med nye møbler, gulv, vegger - alt som kreves. Men du må gjøre deg fortjent til dem først!

Funksjoner

  • Velg en karakter eller bygg din egen
  • Stek vinger og server dem på en presentabel måte.
  • Spill morsomme minispill for å låse opp gjenstander etter en hard dags arbeid.
  • Oppgrader Papa's Wingeria med alle de fineste møblene.

Utgivelsesdato

  • Juni 2012 (Flash)
  • August 2014 (iOS)
  • Februar 2019 (Android)

Utvikler

Flipline Studios laget Papa's Wingeria. Vi har mange flere av deres Papa's-spill å spille. Andre populære valg er Papa's Cheeseria og Papa's Freezeria.

Plattform

  • Nettleser (stasjonær og mobil)
  • Android
  • iOS
Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse