Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Papa's Freezeria

Vurdering:
8.9
(69,187 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Administrer en iskrembutikk i Papa's Freezeria! Pappa Louie er ute av byen og har overlatt deg ansvaret for Freezeria. Lag perfekte sundaes for kunder som nyter sommerferien i dette klassiske restaurantadministrasjonsspillet.

Hvordan spille

Lag deilige desserter

Livet på Papa's Freezeria starter enkelt. Du får spille som Alberto eller Penny. Det er noen få kunder, og tempoet er ganske avslappet, omtrent som å slappe av på stranden.

Bygg kundenes favoritt-iskrem etter deres spesifikke ønsker, og de vil være fornøyde med produktet. Spillet starter med en enkel opplæring for å introdusere deg til din nye rolle.

Effektiv administrering av tiden din

Hvis du tror du at dette er en enkel sommerjobb, vil får du en overraskelse. Ettersom dagene går, blir butikken stadig mer travel, og kundene mer krevende. Du sjonglerer flere sundae-bestillinger samtidig, så tidsstyring er avgjørende.

På slutten av hvert nivå legges poengsummen din sammen for topping, blanding, bygging og ventetid. Maksimer poengsummen din for de beste tipsene!

Kjøp oppgraderinger

Papa krever at du reinvesterer dine hardt opptjente tips i virksomheten i stedet for å la deg beholde dem.

Du kan kjøpe ulike oppgraderinger til butikken for å gjøre livet enklere ettersom nivåene blir vanskeligere. Du kan kjøpe blenderbooster-oppgraderinger, blandingsnivåalarmer, automatisk iskrem og mer. Automatisering er viktig når du skalerer opp kundekapasiteten din! Selv møbeloppgraderinger gir ekstra fordeler.

Lær deg å kjenne kundene dine

Bli kjent med kundene dine. Papa Louie tøyser ikke. Han har en detaljert bok fylt med kundens personlige detaljer fra sundae-fanatikere til vanlige forbrukere. Studer denne boken og lær hva kundene dine ønsker.

Flere papa's spill

Bla gjennom våre Flash-spill for flere klassikere! Husk å sjekke ut de andre fantastiske spillene i Papa Louie-serien, som for eksempel Papa's Pizzeria og Papa's Burgeria.

Egenskaper

  • Kjør Papa's Freezeria mens han er AFK
  • Sett sammen de lekreste dessertene på denne stranden
  • Tilfredsstill dine kunders sukkersug for å få store tips
  • Høst fruktene av å være en ekspert på iskrem

Utvikler

Papa's Freezeria er utviklet av Flipline Studios.

Utgivelsesdato

august 2011

Kontroller

Bruk musen for å spille.

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse