Logo CrazyGames

Color Galaxy

12,741
rangeringer
8.9
Developed by  Superinstant

Color Galaxy er et avslappet .io-spill hvor du tegner med farger for å utvide territoriet ditt i en av mange kamparenaer med morsomme temaer. Lås opp nye biler, maling og mønstre ved å bruke gullet ditt, og fullfør ulike oppdrag for å samle daglige belønninger!

Funksjoner

Utvid din Color Galaxy

Kjør rundt, og tilbake, for å bygge territoriumet ditt, en fargeklatt om gangen. Finn en signaturstil ved å tilpasse fargene dine. Bruk en unik basebyggende strategi for å spre store og vakre farger som dominerer verdenen.

Overrask andre spillere

Når en spiller er utenfor sitt territorium med en utilkoblet linje, kan du kjøre gjennom linjen for å slå dem ut! Kjør over andre spillere sitt område for å ta det som ditt eget.

Tilpass karakteren din

Kjøp kule, nye kjøretøy for å ta med til arenaen. Tilpass det du fyller inn for å markere territoriet ditt med fargerike og mønstrede stiler. Du kan også kjøpe klistremerker, eventartikler og andre unike varer i butikken.

Fullfør daglige oppdrag

Samle gull fra hver kamp og fullfør daglige oppdrag for å tjene nye belønninger. Hver dag du kommer tilbake for å spille Color Galaxy, jobber du deg ett skritt nærmere den store premien.

Sjekk ut andre topp IO-spill som Snake.io og Smash Karts for mer morsom flerspiller-action.

Utgivelsesdato

oktober 2022

Utvikler

Superinstant utviklet Color Galaxy.

Plattform

Nettleser (stasjonær og mobil)

Sist oppdatert

Nov 08, 2022

Kontrollere

Dra med venstre museknapp for å bevege bilen.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse