Logo CrazyGames

Flappy Bird

Vurdering:
8.0
(50,751 stemmer)
Løslatt:
februar 2014
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

Flappy Bird er et ikonisk side-scrolling spill der du klikker for å unngå hindringer. Spillet ble opprinnelig utgitt som mobilspill, men ble senere fjernet fra butikkene av utvikleren Dong Nyugen på grunn av spillets avhengighetsskapende natur. I dag kan du spille dette enkle, men vanedannende enknappsspill på nettet.

Flappy Bird i et nøtteskall

Flappy Birds spilling er enkel, vanedannende og likevel mildt irriterende. Trykk for å heve fuglen opp og få den forsiktig gjennom rørene uten å krasje. Når du mislykkes, får du en høy poengsum, og du vil gjøre det om igjen for å prøve å overgå deg selv.

Spill det kun på nettet

Flappy Bird ble opprinnelig laget som mobilspill, men ble senere fjernet fra appbutikkene. Likevel kan du fortsatt spille det originale Flappy Bird gratis i nettleseren din, ved hjelp av en stasjonær eller mobil enhet!

Arven etter Flappy Bird

Flappy Bird var en tidlig representant for den hypercasual mobilspill-revolusjonen. Siden starten har det blitt utgitt mange enkle enknappsspill og side-scrolling-spill. Square Bird og Tap Tap Shots er to gode spill å prøve ut.

Funksjoner

  • Enkel spillmekanikk
  • Frustrerende arbeidsomt, men vanedannende
  • Mulighet for å følge høy poengsum
  • Originalversjonen av Flappy Bird

Utgivelsesdato

Tidlig i 2014

Plattform

Nettleser (desktop og mobil)

Annonse

Flere spill i denne kategorien

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse