Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

My Dolphin Show

Vurdering:
8.8
(6,158 stemmer)
Løslatt:
november 2019
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassifisering:

My Dolphin Show - imponer publikummet! Dette er den første episoden av My Dolphin Show. Styr en søt delfin og utfør kule triks. Dette spillet er like morsomt for jenter som for gutter - ta kontrollen over badelandet og lag et fantastisk show i det lille akvariet med din delfin.

Delfinen din må være klar til å imponere og gi et storslagent show. Du må følge ulike instruksjoner og fullføre triks, hopp og mer. Følg kommandoene som vises på skjermen og sørg for at timingen er perfekt.

Treneren og hennes delfin må imponere tilskuerne og utføre forskjellige bevegelser for å få dem til å applaudere, og forbedre din samlede trener-rating. I slutten av hvert show kan du kjøpe forskjellige typer delfiner og også noen søte delfinkostymer.

Hvilke triks og bevegelser kan du utføre?

For å sikre at du er klar til den store begivenheten, må du kjenne til de ulike triksene og bevegelsene som kreves av deg i dette delfinspillet. Her er noen eksempler på de gratis triksene du kan utføre:
  • Over hinder
  • Dykke etter fisk
  • Springe gjennom ringer
  • Spille med baller
Når delfinen er klar, kan du mestre disse store triksene og virkelig imponere publikum på Sea World. Husk at akvariet er lite, men publikumet stort, så hver bevegelse må være perfekt. Se om du kan lage et spektakulært show ved å spille dette spillet og bli verdens beste delfintrener.

Hvis du liker denne typen spill, bør du sjekke ut våre andre delfinspill - disse titlene inneholder andre versjoner av Dolphin Show, som for eksempel My Dolphin Show 3. Ha det kjempegøy i akvariet i dag og imponer publikum med dine treningsevner!

Utgivelsesdato

Januar 2014 (Flash). November 2019 (HTML5).

Platform

Nettleser (desktop og mobil)

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse