Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Papa's Hot Doggeria

Vurdering:
9.0
(29,890 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattformer:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Papa's Hot Doggeria er et restaurantspill der du serverer pølser til tilskuere på en baseballkamp. Høres det spennende ut? Det synes vi også. Følg med på kundenes bestillinger og lever deilige pølser i tide med ulike tilbehør og pålegg. Oppgrader hundehuset ditt for å få høyere poengsum.

Slik spiller du

De beste plassene i huset, sa de

Men de løy, for pokker, de løy! Sesongbillettene er utsolgt, men det finnes fortsatt en måte å komme inn på baseballkampen på - ved å jobbe på Papa's Hot Doggeria! Men i dette tilfellet skal du ikke holde øynene på ballen. Du kommer til å holde øye med pølsene. Unnskyld meg.

Grill pølsene

Du har kanskje ikke den utsikten du så for deg da du tok denne jobben. Men det kan også være gøy å grille pølser. Grill pølsene til perfeksjon og legg til tilbehør med stil og eleganse.

De beste kreasjonene vil gi deg de største tipsene og de høyeste poengsummene for alle dine oppgaver. Du kan bruke inntektene dine til å kjøpe oppgraderinger som forbedrer poengsummen din og gjør hverdagen som pølsemaker litt lettere.

Smør på den sausen

Ikke vær redd for å dekke kundens pølse med en raus porsjon saus. Det kan også hende at det blir forespurt andre pålegg, så pass på at du ikke roter det til. Det er spesielt kresne kunder, kjent som 'lukkere', som alltid dukker opp ett minutt før stengetid og gjør livet ditt vanskelig. Vi kjenner alle typen.

Server den med et kyss fra en kokk

Det er en mirakel at du har klart å plassere pølsen i brødet. Nå er det tid for å servere eventuell ekstra popcorn eller drikke som kunden har bestilt. Lydene i dette spillet vil gi deg baseball-nostalgi eller minne deg om kvelder på kino. Men du sitter faktisk ved datamaskinen og spiller Papa's Hot Doggeria.

Funksjoner

  • Velg en karakter eller lag din egen med et utvalg av tilpasninger
  • Servér pølser med ulike pålegg og tilbehør til sultne kunder
  • Spill morsomme minispill etter en krevende skift ved grillen
  • Oppgrader Papa's Hot Doggeria med alt du trenger

Utgivelsesdato

November 2012

Utvikler

Papas Hotdoggeria er utviklet av Flipline Studios. Sjekk ut deres Papa Louie-spill for mer. Papa's Bakeria er et flott valg!

Platform

Papas Hot Doggeria er et nettleserspill. Vi har også versjoner for Android og iOS.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor fungerer ikke Papas Hot Doggeria?

Det kan være mange grunner til at spillet ikke fungerer.

  • Du må bruke en stasjonær PC og en støttet nettleser som Google Chrome eller Firefox for å spille Papa's Hot Doggeria.
  • Hvis du tømmer hurtigbufferen til nettleseren og deaktiverer eventuell AdBlock-programvare, kan det bidra til å løse problemene.
  • Ta kontakt med CrazyGames hvis Papa's Hot Doggeria fremdeles ikke fungerer for deg.

Hvor mange nivåer finnes det i Papa's Hot Doggeria?

Det er totalt 59 nivåer i Papa's Hot Doggeria. De fleste andre Papa's-spill har bare 44 nivåer, med unntak av Papa's Cheeseria.

Hvor kan jeg spille Papa's Hot Doggeria uten Flash?

Du kan spille Papa's Hot Doggeria uten Flash på CrazyGames.com, takket være emuleringsteknologier. Det er ikke nødvendig å laste ned noe for at spillet skal fungere.

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse