Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Papa's Taco Mia

Vurdering:
9.3
(18,063 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:
Wiki-sider:

Lag velsmakende tacoer i Papa's Taco Mia! Papa Louie har gitt deg en jobb som belønning for å vinne en tacospisekonkurranse. Lag perfekte tacoer til en sulten kundegruppe og yte enestående service for å gjøre Papa Louie stolt.

Slik spiller du

Lag de deiligste tacoene

Velg din spiller og start ditt liv som en taco-mester på minstelønn. Legg i hakket biff, paprika, og avocado. Hard skorpe, myk skorpe, eller hva kunden ber om.

Kundene vil komme med ulike spesifikasjoner, og du vil låse opp nye ingredienser etter hvert som du gjør fremskritt. I tillegg til å få tips, vil du tjene en ukentlig lønnsslipp der hver dollar går til Papa's lomme.

Vær ekstra nøye med å glede de "closers" - disse er de spesielt kresne kundene som først ble lagt til i Papa's Taco Mia!

Håndter Taco Tuesday-varmen

Det er ikke lett å være den ultimate tacokunstneren. Antallet kunder og deres stadig mer komplekse krav vil øke etter hvert som nivåene stiger. Kan du håndtere varmen på Papa's kjøkken? Det kommer an på hvor raskt du tar imot bestillinger, dine ferdigheter ved grillingstasjonen, og din kunstneriske evne ved byggingstrinnet.

Kjøp overdådige oppgraderinger

Oppgraderinger vil også ta bort varmen når kjøkkenet blir ekstra varmt. Bruk pengene du har tjent til å kjøpe oppgraderinger til matlagings- og byggingsprosessen, som den ettertraktede gylne stekespaden for de beste vendingene. Det finnes også ulike møbler til bestillingsstasjonen som skaper en hyggelig venteplass for dine kunder.

Overvåk kundene dine i navnet av taco-perfeksjon

Papa har overvåket kundene sine lenge før internett. Han har en dagbok fylt med preferanser. Snik rundt og lær om de gjentakende kundene dine, slik at du kan forbedre servicen. Jo bedre du betjener kundene dine, jo flere merker vil du tjene!

Funksjoner

  • Gratulerer, du har vunnet en praksisplass på Papa's taco-sjappe
  • Lag de mest deilige tacoene til en rekke kunder
  • Gi kundene den perfekte spiseopplevelsen for de største tipsene
  • Oppgrader Taco Mia! med et utvalg av nyttige matlagingsverktøy og møbler

Utvikler

Flipline Studios laget dette spillet. Sjekk ut Papa's Burgeria og Papa's Hot Doggeria for mer moro med Papa-spill.

Plattformer

  • Nettleser
  • Android
  • iOS

FAQs

Hvorfor fungerer ikke Papa's Taco Mia?

Det kan være mange grunner til at spillet ikke fungerer.

  • Du må være på en stasjonær PC og bruke en støttet nettleser som Google Chrome eller Firefox for å spille Papa's Taco Mia.
  • Å tømme nettlesercachen og deaktivere eventuell AdBlock-programvare kan hjelpe med å løse problemer.
  • Kontakt CrazyGames hvis Papa's Taco Mia fremdeles ikke fungerer for deg.

Hvordan kan jeg få en god poengsum hos closers i Taco Mia?

Du må få hver eneste detalj nær perfekt for å få en god poengsum. Grill med presisjon og bruk topping jevnt. Hvis det går galt, kan det være verdt å starte på nytt.

Hvor kan jeg spille Papas Taco Mia uten Flash?

Du kan spille Papa's Taco Mia uten Flash på CrazyGames.com, takket være emuleringsteknologier. Det er ikke nødvendig å laste ned noe for at det skal fungere.

Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse