Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Papa's Pastaria

Vurdering:
8.9
(33,428 stemmer)
Løslatt:
januar 2014
Teknologi:
Flash (emulated)
Plattformer:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassifisering:

Papa's Pastaria is a casual restaurant game where you take charge of an Italian restaurant, serving delectable pasta dishes. Indulge in the culinary delights and experience the joy of running your Papa’s pasta haven.

Slik spiller du

Kom for bryllupet, bli for pastaen

Du er invitert til et bryllup i den vakre byen Portallini, men ingen hoteller er ledige. Det finnes imidlertid én mulighet til å få tak i et sted å bo. Du kan sove på gulvet i Papa's Pastaria og jobbe som Pappas ubetalte pastaprotégé. Det er verdt det, tro meg.

Kok pastaen forsiktig

Å koke pasta er en finvitenskap. Velg mellom ulike pastatyper som gnocchi, spaghetti, makaroni og mer etter hvert som du kommer i gang. Kok pastaen forsiktig og la den renne av til det ikke er noe vann igjen. Hvis du koker pastaen bare noen sekunder for lenge, vil det få store konsekvenser for poengsummen din, og Pappa vil riste sint på hendene!

Tilsett alle de herlige smakene

Pasta er først og fremst en tekstur og krever noen smaker for å bli god. Du kan tilsette Pappas marinara og en rekke andre sauser før du avslutter retten med et dryss parmesanost.

Pasta uten hvitløksbrød er en trist opplevelse. Alle Papa's pastaretter leveres med en hvitløksbaguette uten ekstra kostnad for å fullføre den perfekte pastaretten. Server den med brød og ønsk kundene dine en buon appetito!

Nyt de rolige timene

Etter hvert dagsskift får du tre sjanser til å spille ett av de syv tilgjengelige minispillene. Hvis du klarer utfordringen, blir du belønnet med noe som hjelper deg videre i spillet. Du kan også bruke driksen din til å kjøpe nye varer til restauranten.

Server kundene dine med stil

Dekorasjonsartikler som bord og plakater bidrar til å gjøre ventetiden for kundene kortere, mens oppgraderinger av utstyret kan gjøre tilberedningen av maten enklere og raskere. Etter hvert kan du fylle restauranten med nye møbler, gulv og vegger - alt som hører til. Men du må gjøre deg fortjent til dem først!

Funksjoner

  • Spill som Doan, Utah eller en egendefinert figur.
  • Server deilige, komplekse pastaretter
  • Spill morsomme minispill og lås opp gjenstander
  • Oppgrader Papa's Pastaria med alle de fineste innredningsgjenstander
  • Bli en profesjonell, italiensk kokk!

Utgivelsesdato

  • Desember 2013 (Flash)
  • Juli 2020 (Android og iOS)

Utvikler

Flipline Studios har utviklet Papa's Pastaria. Sjekk ut flere av Papa's-spillene, som Papa's Pancakeria og Papa's Wingeria.

Plattformer

  • Nettleser (stasjonær og mobil)
  • Android
  • iOS
Annonse
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse