Logo CrazyGames
Kontroller oppdaget
Utforsk våre kontrollerkompatible spill

Fireboy and Watergirl 4: Crystal Temple

Vurdering:
9.1
(155,276 stemmer)
Løslatt:
oktober 2018
Teknologi:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki-sider:

Fireboy and Watergirl 4: Crystal Temple er den fjerde installasjonen i den samarbeidsorienterte plattformspillserien Fireboy and Watergirl. Dette eventyret har en tilvekst av teleporteringskrystaller, sammen med alle de morsomme og gåtefulle innretningene fra tidligere spill. Det er totalt 38 nivåer å fullføre!

Slik spiller du

Bli kjent med grunnleggende

Fireboy and Watergirl 4: Crystal Temple har fire opplæringsnivåer. Første nivå går gjennom kontrollene, i resten lærer du hvordan du kan bruke elementene i spillet til din fordel.

Samarbeid

I Fireboy and Watergirl 4 handler det om å bruke begge figurene sammen for å løse situasjonen og nå den ettertraktede siste døren. Det er best å spille med en venn og dele tastaturet, men det er også fullt mulig å spille alene.

Overvinn utfordringer

Med hver del av Fireboy and Watergirl legges det til et nytt element i spillet. Denne gangen er det krystaller som teleporterer deg til forskjellige steder på kartet. Dette kommer i tillegg til is og lys-mekanikken fra tidligere spill.

Fireboy and Watergirl-serien

Fireboy and Watergirl er en populær plattformspillserie som innebærer å samarbeide for å overvinne problemer. Dette er det fjerde spillet i serien. Se resten av serien under:

Flere spill for 2 spillere

Gå til vår samling med 2-spiller spill for et stort utvalg av tittler du kan spille med venner både lokalt og online. Stickman Supreme Duelist 2 og Soccer Legends 2021 er to utsøkte valg for multiplayerspill.

Funksjoner

  • Kontroller begge figurene solo eller spill med en venn
  • Bruk alle elementene fra tidligere spill
  • 38 vanskelige nivåer som skal overvinnes
  • Figurer med unike egenskaper

Slippdato

Mars 2013 (Flash). Oktober 2018 (HTML5).

Utvikler

Oslo Albet utviklet dette spillet.

Plattformer

Fireboy and Watergirl in The Crystal Temple er et nettleserspill (desktop og mobil).

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse